Zakaj kupiti pri nas?

Brezplačno in hitro vam dostavimo produkt , ki ste ga naročili.
Povezali smo se s z vrhunskim švicarskim proizvajalcem Orthoservice ag
Če imate težave pri nakupu, smo vam vedno na voljo.
Če vam izdelek ne ustreza ga lahko enostavno in hitro vrnete.

To potrjujejo tudi naše stranke

Nina F., 31 let, Ljubljana

Prijetno sem bila presenečena nad odzivnostjo in hitrostjo dostave. Ker sem strastna rekreativna tekačica sem želela, da dobim opornico za koleno čimprej, saj zaradi bolečine nisem mogla več teči, sploh na daljše proge. Opornica je prispela že naslednji dan po naročilu in sem jo lahko še isti dan uporabila. Ni še vse 100%, mi pa učinkovito podpira pogačico, kar se pozna pri manjši bolečini in daljših progah, ki jih sedaj naredim.

Hermina G., 68 let, Šentjernej

Čakam na operacijo kolka. Bolečine so bile neznosne, sploh zjutraj takoj ko sem vstala iz postelje. Mož mi je predlagal, naj poskušam z uporabo opornice za kolčni sklep Hipocross®. Neverjetno, kako deluje! Bolečina je bistveno manjša, prehodim več in dalj časa. Še tablet proti bolečinam ne potrebujem toliko, kot sem, jih prej, sem tudi boljše volje in bolj razpoložena. Ni mi žal tega nakupa in ga priporočam vsem, ki imate take težave.

Andrej P., 26 let, Bertoki

Od poškodbe z motorjem dalje imam težave z zapestjem, bil sem tudi operiran. Ker delam težja fizična dela, imam velike težave, ker mi zapestje večkrat zateče, boli, mravljinči me v prstih. Takrat moram k zdravniku, včasih na fizioterapijo, tudi tablete proti bolečinam moram jemati. Slučajno sem med brskanjem po spletu naletel na spletno trgovino plusmed.si, kjer sem našel rešitev za svojo težavo. Všeč mi je, da je vse napisano zelo razumljivo, naročanje je enostavno in kar je najpomembnejše – deluje! Opornica za zapestje Polfit 21® je fantastična, vredna svojega denarja. Olajša težave skoraj v celoti, je vzdržljiva in se jo lahko pere in čisti, kar je pomembno ker jo pri svojem delu umažem. Nimam pripomb =)

Zdenka Č., 57 let, Jesenice

Moja že odrasla hči ima težave s hrbtenico. Drži se zgrbljeno, nagnjena naprej, v službi ima sedeče delo in stalno toži zaradi bolečin v hrbtu. Na televiziji sem videla izdelke – opornice in pasove, ki popravijo držo. Malce sem se podučila o tem še na spletu in v spletni prodajalni plusmed.si naša opornico dorsolite® ki je izdelana za korekcijo drže. Sicer sem hči komaj prepričala da jo je začela nositi, po parih dneh pa se mi je zahvalila in priznala, da ji zelo pomaga, sploh čez dan v službi. Tako da je navdušila še sodelavko in kar je najpomembneje – pravi da ji je to »mami zrihtala« in sem kar ponosna nase.

Smo vas prepričali?